Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ- Έκλεισαν την εθνική οδό γιατί χιόνισε 10 πόντους

Με μια αψυχολόγητη ενέργεια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης έχει παραλύσει η μεταφορική κίνηση στη χώρα μας και ακινητοποιήθηκαν δεκάδες εκατοντάδες φορτηγά επί της εθνικής οδού με το... αιτιολογικό της δημόσιας ασφάλειας.
Οι "εγκέφαλοι" του Παπουτσή έβγαλαν μια απόφαση όπως έκαναν και πριν από χρόνια που έριξε δέκα πόντους χιόνι και μπλόκαραν τα πάντα. Ως αποτέλεσμα αυτής της ηλίθιας απόφασης είναι να δημιουργηθούν ένα σωρό προβλήματα που έχουν να κάνουν με την παράδοση των προϊόντων αφενός και την ταλαιπωρία των οδηγών.
Στο κράτος των γελοίων πολιτικών που με τρεις πόντους χιόνι στην εθνική οδό παίρνουν απόφαση να κλείσει δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις παρά μόνο να εκδιωχτεί αμέσως η εταιρία ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ που εισπράττει πανάκριβα διόδια αλλά έναν δρόμο ανοιχτό δεν μπορεί να κρατήσει. Να εκδιωχτεί η εταιρία που ως ληστής τσεπώνει τα ωραία ευρώ των αυτοκινητιστών αλλά στις υποχρεώσεις της είναι απούσα. Αν στην Ελλάδα ο εθνικός δρόμος κλείνει με δέκα πόντους χιόνι τότε στις βόρειες χώρες πρέπει να κλείνουν οι δρόμοι για πέντε μήνες.
Και θέλω να δω τώρα τους διάφορους Πάσχους και Μπάμπηδες τι θα πουν για την ελεύθερη αγορά και τον καλό καπιταλισμό. Άει σιχτήρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου