Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Το Σάββατο η Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας διοργάνωσε μια εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Μ. Μπόλαρης. Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" οι βουλευτές Σιδηρόπουλος και Γικόνογλου, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου καθώς επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«…Σήμερα είναι μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, την οποία τιμά ο Υφυπουργός Οικονομικών, ο οποίος με την παρουσία του, πιστεύω ότι δίνει το βάρος, αυτό που χρειάζεται μέσα από μια τέτοια εκδήλωση, για να τονώσει το ηθικό του κόσμου, πάνω από όλα για το οικονομικό ζήτημα, που είναι και το πιο δύσκολο. Ας μην ξεχνάμε ότι στην προκειμένη στιγμή η Οικονομία της χώρας δεν είναι και τόσο καλή. Νομίζω ότι ο Μάρκος ο Μπόλαρης θα στείλει το μήνυμα σε όλους εμάς ότι θα πάμε μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια και θα βαδίσουμε στα χνάρια που θα χαράξει η κυβερνητική πολιτική.

Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύω ότι οργανώνονται και δραστηριοποιούνται συνεχώς, προς αυτήν την κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης του κόσμου και ότι ο κόσμος στηρίζει συνολικά την κυβερνητική προσπάθεια και όχι μόνο και αποκλειστικά οι οπαδοί του Κινήματος αλλά η πλειοψηφία του λαού, που συναισθάνεται το μέγεθος του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας και πραγματικά φιλότιμα ανταποκρίνεται σε αυτήν την πανεθνική προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, της Κυβέρνησης και εν τέλει όλων μας…».

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή ο Μπάμπης τώρα έγινε ΠΑΣΟΚ ?
    τον ΚΟΥΓΚΑ τον ρώτησε?
    Πάει θα μας σαλέψει όλους.
    ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο μάγκας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή