Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

"ΚΑΜΠΑΝΑ" ΣΕ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ...ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ


Ποινές σε τέσσερις δημοτικούς αστυνομικούς επέβαλε η Δημοτική Αρχή Βέροιας για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Το πρόβλημα στην Δημοτική Αστυνομία ήταν γνωστό, αφού και στο παρελθόν η δήμαρχος είχε καταγγείλει μέλη του οργάνου για «λευκή απεργία».

ο θέμα της επιβολής ποινής έγινε γνωστό από τον επικεφαλής της μειοψηφία Χρήστο Σκουμπόπουλο ο οποίος μίλησε για εξοντωτική ποινή (30 ημέρες στέρηση μισθού) και άσκησε κριτική στην δήμαρχος και τους συνεργάτες της για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο θέμα. Ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε ότι η δημοτική αρχή χρησιμοποίησε αντιδημοκρατικές μεθόδους (καταγγελίες συναδέλφων τους δημοτικών αστυνόμων) για να τιμωρήσει για ασήμαντα παραπτώματα τέσσερις υπαλλήλους. «Αυτά δεν γινόταν ούτε στην κατοχή. Τότε τους ρουφιάνους τους φορούσαν κουκούλες. Αναγκάσατε υπαλλήλους να καταγγείλουν συναδέλφους τους επειδή δεν βρέθηκαν συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένη θέση. Ούτε ΕΔΕ έγινε για να τους δοθεί το δικαίωμα να απολογηθούν» τόνισε ο κ. Σκουμπόπουλος. Απαντώντας τόσο ο κ. Χατζηαθανασίου, που ήταν το 2009 αρμόδιος αντιδήμαρχος όσο και η κ. Ουσουλτζόγλου, τόνισαν ότι οι συγκεκριμένοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Ο κ. Χατζηαθανασίου δήλωσε ότι τους ικέτευσε για οκτώ μήνες να κάνουν το καθήκον τους αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα. Η δήμαρχος δήλωσε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι περιπολούσαν δυο εβδομάδες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και δεν βεβαίωσαν ούτε μια παράβαση. «Δεν κατάλαβα γιατί έγινε κουβέντα για ρουφιάνους. Οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται…πατερούληδες. Οι συγκεκριμένοι ήταν τόσες ημέρες στο δρόμο και δεν έγραψαν ούτε μια κλήση» είπε η δήμαρχος.
πηγή: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ-ΟΙ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΦΟΡΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΙ Α ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μάθουν όλοι πόσα λεφτά λαμβάνουν στους Δήμους
    Δήμαρχος 3.402 ευρώ μηνιαίος
    Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 1.379 ευρώ μηνιαίως.
    Οι πρώην Αντιδήμαρχοι εισέπρατταν 1.723 ευρώ μηνιαίως.
    Οι δύο πρώην Ειδικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου 1.500 ευρώ μηνιαίως.
    Το ποσό των 79 ευρώ λαμβάνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για κάθε παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ 34,5 ευρώ για κάθε συνεδρίαση λαμβάνουν οι Σύμβουλοι που είναι μέλη στη Δημαρχιακή Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ROYFIANOS EKANE THN KATAGELIA KAI THN OPOIA DEXTHKE H DHMARXOS. SOSIALISTIKA PRAGMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή