Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ της Ημαθίας Μιχάλη Χαλκίδη που καταφέρεται εναντίον του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Ο βουλευτής θέτει σειρά ζητημάτων που αν μη τι άλλο θα πρέπει να απασχολήσουν τα κομματικά όργανα του νομού αλλά και τα κεντρικά.
Εντύπωση προκαλεί η περιγραφή που κάνει ο βουλευτής του προεκλογικού αγώνα του συναδέλφου του αλλά και ο χαρακτηρισμός που δίνει -βούρκος- για τη ΝΔ στο νομό Ημαθίας.
Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα δεν είδαμε αντίδραση από την πλευρά του κ. Τσαβδαρίδη. Ίσως μέσα στην ημέρα δοθεί ανακοίνωση.

5 σχόλια:

  1. Η ουσία είναι μία. Χαλκίδης πρώτος σε σταυρούς και Βουλευτής ,
    Τσαβδαρίδης δεύτερος και υπάλληλος του ΣουπερΜαρκετά. Χαίρεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που απάντησε απο πάνω είναι το τσιράκι του Χαλκίδη....άλλωστε ο Χαλκίδης πέθανε!!!!!
    Έφαγε γερή σφαλιάρα απο τον Τσαβδαρίδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ,ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.......""12000"" ΣΤΑΥΡΟΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φορά κι έναν καιρό ο Δημούλης εξελέγη Δήμαρχος με μία ψήφο διαφορά,και διοίκησε για 8 χρόνια. Ο δε Πουρλιοτόπουλος Φ.συνέχισε τη δουλειά του στο οδοντιατρείο και δεν ξαναασχολήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιός είναι τσιράκι κάποιου φαίνεται.Βεβαίως έφαγε γερή σφαλιάρα ο Χαλκίδης , αλλά όχι από τον Τσαβδαρίδη. Από το Πασόκ την έφαγε. Βεβαίως έκανε πολύ σκληρό αγώνα ο Τσαβδαρίδης άσχετα αν στο τέλος δεν τα κατάφερε. Βεβαίως αύξησε το ποσοστό του κατά 80% , λέω εγώ και μπράβο του. Αλλά και βεβαίως ο Χαλκίδης είναι στη Βουλή και δεν πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή