Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΡ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ

Ευθεία αποδόμηση του Τ. Τασιόπουλου επιχείρησε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Αρ. Ματσούκας αναφέροντας ορισμένα ζητήματα που αν μη τι άλλο προκαλούν ερωτηματικά που όμως έμειναν αναπάντητα από τον άμεσα ενδιαφερόμενο και ερωτώμενο που απέφυγε να... απαντήσει προτιμώντας να μετέλθει ενός ευφυολογήματος.
Ο Αρ. Ματσούκας έκανε ευθεία αναφορά στο όνομα του Τασιόπουλου λέγοντας ότι αυτός είναι ο συντάκτης της ανακοίνωσης και στη συνέχεια έριξε τη βόμβα λέγοντας: “Είπατε ότι δε χρωστάτε σε κανένα αλλά χρωστάτε, χρωστάτε στο ΠΑΣΟΚ που όταν τελείωσε η εφταετια όπου ήσασταν διαφωτιστής σας έστειλε το ΠΑΣΟΚ στη Γερμανία”.
Συνέχισε ο Αρ. Ματσούκας λέγοντας ότι ο Τασιόπουλος κατηγορεί το δήμαρχο Δημητριάδη για το έργο της Παλιόχωρας με απευθείας ανάθεση ενώ και ο ίδιος έδωσε έργα όχι μόνο με ανάθεση αλλά και χωρίς χαρτιά και ότι ένα εξ αυτών πήρε και ο ίδιος ως εργολάβος!!
Παρά την επίθεση που δέχτηκε από τον Αρ. Ματσούκα ο Τ. Τασιόπουλος αν και πήρε το λόγο δεν απάντησε επί των αιτιάσεων που ακούστηκαν επικαλούμενος ένα ευφυολόγημα περί “αυτογνωσίας”...
Γεγονός είναι ότι η τοποθέτηση του Ματσούκα δεν την περίμενε κανείς και γι αυτό προκάλεσε αίσθηση και αρχικά παγωμάρα. Μόνο ο Γ. Απατσίδης επιχείρησε να πει κάτι αλλά κι αυτός χαμηλόφωνα είπε προς τον πρόεδρο “έτσι γίνεται αναβάθμιση του σώματος;”
Συμπερασματικά να πούμε ότι η παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας φαίνεται ότι έφτασε στα όριά της μετά την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της παράταξης Γκιόνογλου μιας και θεωρεί ότι ο συντάκτης της είναι ο Τασιόπουλος, κάτι που παραδέχτηκε εμμέσως και ο ίδιος ο Γκιόνογλου. Έθεσαν όριο οι σύμβουλοι του Δημητριάδη και φαίνεται ότι αποφάσισαν να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά και να απαντούν με τοποθετήσεις στο εξής μη αφήνοντας την μειοψηφία και ιδιαίτερα τον Τασιόπουλο που στοχοποίησαν να δημιουργεί κλίμα εις βάρος της διοίκησης Δημητριάδη.
Έστω και μετά από ένα χρόνο και με βάση τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Κούγκας ότι όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας μπορεί και διαθέτει επιχειρήματα και λόγο να αντιπαρατεθεί, αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συνεδριάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: